Despre noi

Future House Group S.R.L.

Cod Unic de Identificare: R21479730
Nr. înreg. Reg. Com.: J40/6532/2007 

 

Bd.Nicolae Grigorescu nr.25
Bucuresti


Informații

Echipa de conducere a acestei companii activeaza pe piata de instalatii din Romania inca din 1992 , iar sub actuala titulatura de  "FUTURE HOUSE GROUP" activam din 2007. In acest moment ne prezentam ca o companie ce asigura un pachet complet de  servicii in domeniul Instalatiilor :  PROIECTARE , EXECUTIE si SERVICE/INTRETINERE.
Obiectivul pe care ni l-am propus este acela de a asigura un raport optim pret/calitate prin   implementarea unor tehnologii noi si prin gasirea unor solutii tehnice adecvate .
Nu suntem o companie  “low-cost” , dar variantele pe care le oferim sunt particularizate fiecarui caz in parte , iar siguranta in exploatare si economiile pe care le veti avea in timp va vor convinge ca nu ati gresit alegandu-ne pe noi si ne veti recomanda si la altii.
Noi nu vindem “produse” , noi va vom pune la dispozitie solutii tehnice avansate care inglobeaza echipamente de ultima generatie ale partenerilor nostrii . Acestia la randul lor sunt lideri din punct de vedere tehnologic pentru echipamentele pe care le promoveaza.